Derksen schoenmode nieuws

Blij verrast waren Irma en Brigitte Derksen met de 2e plaats in de RTL4-verkiezing ‘Beste Schoenenwinkel van Nederland. Kijkers van het RTL4-programma, waaronder natuurlijk veel klanten van Derksen Schoenmode, konden na het bekijken van de uitzending, begin juli, hun stem uitbrengen op de genomineerde winkels.

‘Als je weet dat er collega-schoenenwinkels mee doen, die groter zijn en ook online verkopen, weet je dat je als échte winkel heel veel moet doen om te winnen. Dat we dan 2e worden, ervaren we als een heel groot compliment,’ aldus Irma.

Derksen Schoenmode was genomineerd door het RTL-4-programma ‘De Beste van Nederland’. Alle winkels werden bezocht door een vlogger. Er is een leuke vlog gemaakt over kinderschoenen waar Siem en Dionne centraal stonden. De vlogs werden uitgezonden, waarna kijkers hun stem konden uitbrengen. ‘Natuurlijk hebben we onze klanten uitgenodigd hun stem uit te brengen. En dat hebben ze massaal gedaan. Dat is voor ons echt een grote waardering en dat vinden we veel belangrijker dan de prijs. Zeker in een tijd dat het gedrag van de consument verandert en ze meer online gaan kopen. Het is dan ook echt fijn als je ziet dat er waardering is voor winkels waar je een goed advies krijg en er aandacht is voor de klant, zegt Brigitte.

Irma: ‘Deze prijs is ook een pluim voor ons team. We hebben naast kinderschoenen ook een grote collectie dames- en herenschoenen. We luisteren naar onze klanten, maar kijken ook of hun wensen passen bij het loopcomfort dat ze willen of nodig hebben. Alleen dan koop je schoenen waar je mee wegloopt!’

Top